dimarts, 10 de gener del 2017

ELS REIS MAGS HAN PASSAT PER L'ESCOLA!

Que ganes teníem de tornar a veure'ns!!

Ara que ja han passat les festes de Nadal, tots i totes teníem moltes ganes de tornar a l'escola per poder contar a tota la classe tot el que hem fet estes festes. Voliem contar els regals que ens ha portat el Pare Noel, i els regals dels Reis. Voliem contar totes les aventures que ens han passat per casa, i totes les "fartades" de dolços que ens hem pegat.

Així que hui dilluns 9 de gener, hem entrat a les classes, ben fresquets i fresquetes, amb les piles carregades i com sempre quan tornem de Nadal, el primer que hem fet després de donar-nos dues bessades i dues abraçades, ha sigut buscar per les classes si teniem algún regalet per a l'aula.

Buffff, quins nervis teniem quan a l'aula no hi havia res...però al cap d'una estona han vingut els i les companyes de la classe dels majors i ens han avisat que a la biblioteca hi havien tres regals.




Quina alegria ens hem endut!!! 
A banda dels regals també teniem una carta que venia des de l'ajuntament on ens explicaven que els Reis Mags ens havien portat els regalets i que estaven molt contents per les targetes de Nadal que haviem fet per felicitar els Nadals.


Que dirà en aquesta carta tant especial?









Després de llegir la carta , ja hem anat obrint els regals per classes, i així han sigut les caretes....

Als més majors "yo fui a EGB"

A la classe dels "cinema kids" una caixa registradora i dinerets










A la classe de les emocions el "party junior"









Estem súper contents i contentes per els regals que hem tingut. De segur que si aquets any seguim portant-nos com fins ara, el proper curs també tindrem molts regals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada