dissabte, 22 de març del 2014

CARNESTOLTES, MOLTES VOLTES!

El dia 28 de febrer de 2014 vam celebrar la festa de Carnestoltes. Una activitat de centre que ens ha dut molta feina.

Quatres dies abans, Carnestoltes arribà a l'escola acompanyat per uns encaputxats, per llegir-nos el pregó de la festa i anunciar les consignes per cada dia.



La temàtica d'aquesta festa es centrava en la "Biodiversitat", així que cada classe es va disfressar del nom del grup escollit per a aquest curs. 
Proposarem la temàtica a les famílies i aquestes aportaren les idees i decisions de com elaborar la disfressa en cada aula. La veritat, és que s'implicaren molt i els resultats van ser molt satisfactoris, sobetot si tenim en compte els pocs dies dels que disposàvem.

Voleu saber com quedaren les disfresses? Doncs, llegiu, llegiu!

 La classe dels gingolers, es difressaren d'arbres utilitzant tela de feltre i decorant el tronc amb fulles i animalets de goma eva. A més a més, adornaren els seus trages amb unes corones verdes de goma eva molt boniques.




La classe dels mussols, amb els mestres i les famílies, van decidir decorar una samarreta o jersei de casa amb plomes de feltre de diferents colors i acompanyar la disfressa amb una màscara de cartolina.





La classe dels llops de la Teixera també van utilitzar tela de feltre de color marró. Per l'esquena cosiren una tela de pèl amb forma del pèl del llop, un òval simulant el ventre i una màscara amb feltre i cartolina.





De vesprada, després de presentar les diferents disfresses tant dels alumnes i mestres com de les mares que es difressaren, realitzarem una cercavila pels carrers més propers al Centre Cultural a ritme de batucada infantil. Al arribar de nou al Centre Cultural, ballarem a ritme de Karasca'l berenàrem i s'acomiadarem fins al proper any.

Cal agrair la col·laboració de les famílies i recordar-les que van quedar en reunir-se al gener de 2015 per preparar la propera festa de Carnestoltes!

Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada