dilluns, 17 de febrer del 2014

LA PAU AMB MANDELA




El divendres 31 de gener celebrarem el "Dia de la Pau" i el "Dia de l'Arbre" escollint com a eix central la figura de Nelson Mandela.
Tots els grups van treballar, a diferents nivells, la biografia de Nelson Mandela i la seua repercusió mondial en favor de la igualtat social.


Els alumnes d'infantil elaboraren una composició amb les imatges de Mandela inspirant-se en les obres del artista Andy Warhol.



Els alumnes de segon i tercer, investigaren sobre les oracions célebres de Mandela, escrivint-les sobre una de les cares del mapa d'Àfrica. Per l'altra banda, afegiren una foto de Nelson Mandela, la bandera de Sud-Àfrica i la localització del pais. Al finalitzar, penjaren els mapes sobre el nostre arbre integrant així la celebració del dia de la Pau amb el de l'arbre.





Els alumnes de quart, cinqué i sisé es centraren en investigar de forma més profunda, sobre la biografia de Nelson Mandela. A més a més, col·laboraren en la elaboració del mural final.


Mural de la Pau i arbre de l'escola amb els mapes d'Àfrica

Oració célebre de Mandela escollida per al mural.

Al llarg de les investigacions els alumnes mostraren interés i respecte per la vida i accions de NELSON MANDELA, "MADIBA".

En la seua memòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada