dilluns, 4 de febrer del 2013

LA BIBLIOBICI ENS VISITA AL GENER


L'arribada de l'hivern amb el fort vent de gener no ha estat impediment per que la bibliobici recorreguera l'antiga via del Xitxarra repartint fantàstiques lectures als tres aularis.
Entre el 18 i el 24 del present mes, uns gats missatgers amics de Tina la ratolina i “Rodolfo, el gato más golfo”, arribaren als tres aularis amb animacions lectores, amb pintures per pintar bigotis, amb llibres d'intercanvi de les biblioteques d'aula i, a més a més, amb els exemplars de les lectures col·lectives per a Agres.

Però, què va passar a Agres?

El dilluns 22 a les tres de la vesprada, quan els alumnes i els mestres s'acostaven a l'escola per obrir-la, es van trobar a la porta una nota de Tina la ratolina. El missatge de Tina els anunciava que havia deixat la bibliobici a la biblioteca amb algunes sorpreses i els convidava a entrar-hi. Així que tots els alumnes acompanyats dels mestres i alguns pares entraren nerviosos per descobrir que hi trobarien.



La bibliobici, que venia des de Gaianes i que va arribar abans d'hora, anava tan carregada que els paquets de llibres se n'eixien de les alforges. Abans d'obrir els diferents regals, un nou missatge de Tina requeria que es pintaren uns bigotis de gat o ratolí per poder descobrir el contingut de les alforges.

Una vegada tots maquillats, descobriren un paquet de llibres d'intercanvi de les respectives biblioteques d'aula per a cada grup. Però, hi havia més; dos lots de llibres per a les dues aules de primària amb les lectures col·lectives que després passaran a Alfafara i Gaianes.





En acabar, tots tornaren a les aules amb els seus llibres i amb uns bigotis que dibuixaven sonriures d'il·lusió als seus rostres. Inclús alguns, els 1r, 2n i 3r, no van poder resistir-se i s'endinsaren en les lectures col·lectives que havien rebut. 




   Què us va semblar aquell dia?






ENDEVINALLA: 

Qui és l'alumne o l'alumna què està llegint a l'última foto?

Deixeu el vostre comentari sobre la visita de la bibliobici i la resposta a l'endevinalla a l'apartat de comentaris. No oblides signar. Gràcies!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada