dilluns, 26 de novembre del 2012

EL CASTANYER 2012

-->
Hola amics i amigues!,Sóc la vostra amiga Tina,

Com esteu vivint aquesta tardor? Veig que les vostres classes estan cada vegada més engalonades amb fulles de molts colors. Sigueu uns alumnes molt treballadors i amb moltes ganes d'aprendre i de fer coses noves. Això m'agrada moltíssim de vosaltres.

Però també us de dir que vaig passar una mica de por, quan vos vaig preguntar si algú coneixia a la castanyera o al castanyer que s'encarrega de portar la tardor i les castanyes a l'escola i no apareixia ningú que els coneguera. Per sort, es veu que algú a última hora (però no per això menys bona), ens va dir que sí que coneixia al castanyer. I que el que passava era que la castanyera estava un poc refredada després de tantes pluges i que havia tingut que baixar el castanyer.
Com tots vareu poder veure el castanyer estava ja un poc major, i a més de tenir l'esquena ja una mica corbada, li costava ben poc de quedar-se dormit. Ai, quin castanyer tant especial que varem tindre. 

El nostre castanyer amb algunes mares col·laboradores




Moltíssimes gràcies castanyer, sense vosté aquest any els alumnes de l'escola no sabem si haveren arribat a tenir castanyes!








He vist que aquest any en lloc de celebrar aquest dia de festa a l'escola ho haveu fet a la plaça del poble. Vos he de dir que me va semblar una idea genial. Va ser molt bonic veure-vos a tots baixar des de l'escola fins a la plaça per veure al castanyer. Estic ben segura que tots vareu sentir una mica de cusquerelles a la panxa quan vareu saber que el castanyer us esperava allà amb unes castanyes ben calentes i un gran somriure.

I a més us de dir que una mare me va contar que el castanyer us va explicar amb una historieta, com podia saber ell que les castanyes estaven ja bones per a fer. A veure com estaveu d'atents! -Qui s'en recorda de com ho feia? Com sabia el castanyer que les castanyes estaven bones ja? I, eh, atents; qui se'n recorda de que portava el castanyer davall de la boina?.


Que portaria ací baix?















Bé, veig que algú sí que ho recorda i veig que hi ha qui no! Atenció Ratobicis Plantarialles, no es penseu que per ser ja més majors, no heu de celebrar igual que la resta aquesta festa. Estic ben segura, que als vostres companys més menuts els faria molta il·lusió veure-vos ballar i cantar la cançò de la castanyera com ho fan ells. 

El ball d'aquest any ha estat molt divertit!!
















Així que, us presente un repte: A veure si el proper curs sigueu capaços de preparar vosaltres aquest dia de la tardor, si podeu trobar a la castanyera o al seu marit, i els feu vindre a escola i si trobeu les millors castanyes del Comtat, per a que ells les puguen fer eixe dia. Creieu que podreu?

Bé, també vull dir-vos ja per acabar que me va agradar molt veure eixe esmorzar tant sa i sabrós que vareu preparar pel matí. Tot amb fruits i fruïtes de la tardor. Sigueu uns artistes!



 M'acomiade ja de vosaltres amb molts bessets i moltes abraçades.     








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada