dilluns, 29 de juny del 2015

TROBADA DE FAMÍLIES: BANYERES 2015.


El cap de setmana 20 i 21 de juny celebrarem l'anual
 ESTADA DE FAMÍLIES 
esta vegada al 
MOLÍ DE L'OMBRIA DE BANYERES.

Riu Vinalopó al Molí de l'Ombria.
Un interessant programa posava punt i final al curs 2014-2015. 

Dissabte de vesprada, dos guies ens mostraren el paratge del MOLÍ DE L'OMBRIA i la seua importància a la industria del paper de la segona meitat del segle XX.

Atenent al guia.
Abans i després d'aquesta activitat, qui pogué va gaudir de la més que gelada aigua del riu Vinalopó el qual creuava l'àrea recreativa on s'instal·larem.


La nit serví per sopar tots junts i encetar mil i una converses sobre el curs que ja acabava, sobre el futur de l'escola, sobre l'estiu que començava i com no, sobre els últims fets polítics. 
Una nit per gaudir de les famílies de forma més informal.

Diumenge puntuals, ja estàvem a Tourist Info de Banyeres per gaudir d'una visita al Museu de l'Espardenya, al Museu del Paper i al Castell de la Ciutat
Una experiència que  completava els coneixements adquirits el dia anterior i que matingué al grup interessat al llarg de tot el matí. 


Antiga biblioteca mòbil de paper.

La tornada a Molí de l'Ombria significà la conquesta de l'aigua per part del totes les famílies, sobretot per part dels xiquets i xiquetes i, a més a més, gaudirem d'una excel·lent paella valenciana per dinar organitzat pels tres AMPA.

Gaudint del passeig.
La vesprada va estar marcada per la recollida de tendes i materials i com no, de les aigües reviscolardores del vell Vinalopó.

Des d'ací, agrair als organitzadors la seua imprescindible tasca i a les famílies i mestres participants una vegada més en aquesta trobada, 
al nostre parer,  d'igual importància que la resta d'activitats del   
CRA MARIOLA-BENICADELL.

BON ESTIU A TOTS I TOTES! 

FINS EL PROPER CURS 2015-16!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada