dissabte, 14 de desembre de 2013

CLUB DE LECTURA

Sabeu què és un grup de lectura? 

Així començava la visita de la bibliobici a l'aulari d'Agres el passat dijous 5 de desembre de 2013 poc abans de l'hora d'esmorzar.

Sí, i una altra vegada un repicar de campaneta va irrompir en les dinàmiques de les aules per fer eixir de l'escola a tots els alumnes. 
Fòrem els d'infantil els primers en descobrir a Annacleta, esta vegada conduïda per Josep. I va ser Aitana qui va avisar als de primària els quals acudirem en un tres i no res. 

Josep i Annacleta arriben a Agres.


Algú, com Víctor de sisé, comentava que s'havia alçat pensant en la bibliobici i al veure-la davant la porta no s'ho podia creure. 
Tindrà poders aquest alumne?


Com a la visita anterior, la bibliobici arribava carregada amb moltes coses: 

de més cartes de correspondència entre alumnes, de llibres obsequiats per la Biblioteca de Cocentaina, d'un altre llibre per a l'aula d'infantil prestat per la Biblioteca de Carcaixent i de les tasques familiars per a decorar l'aulari de Gaianes en la Trobada de Nadal.


Llegint les cartes enviades pels alumnes d'Alfafara.ria


Després de que Josep ens mostrara tots aquestos regals i obsequis, Artur ens explicà què era i en què consistia un

 CLUB DE LECTURA.

Resultà que els propis alumnes se n'adonaren que ells ja havíen realitzat les tasques pròpies d'un club de lectura però, que al centre les anomenaven com a
 "Lectures col·lectives"

Així que, el que plantejava Artur als alumnes era l'opció de canviar-li el nom, de
recordar la definició, les seues necessitats, el seu funcionament i, completar els punts del compromís per signar-lo.Al finalitzar l'exposició, els plantejà dos reptes als alumnes:

1. Consensuar en cada aula un o dos aspectes més per afegir al compromís de participació del Club de Lectura i, signar-lo.

2. Dissenyar un logo que identifique al Club de Lectura de l'aulari o de l'aula.Sereu capaços d'aconseguir aquestos dos reptes? 

Organitzeu-se amb els tutors i envieu-nos els logos i signatures abans de febrer.

Esperem prompte les vostres propostes! Ànim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada