divendres, 11 de maig de 2018

PUJADA A LA CAVA GRAN

Aquest dimarts 24 d'abril l'alumnat de primària de l'aulari d'Agres, ens varem posar les sabates de muntanya, ens varem carregar d'energia i ens enfilarem senda amunt cap a la cava gran d'Agres.

Eixirem de l'aulari cap a les 9'15 i prop de les 10'15 ja estàvem per la meitat de la pujada on pararem a esmorzar.Tenim un alumnat més forts que uns roures!!!

Després de la reposada de forces, seguirem camí amunt fins arribar al refugi, on descansarem una mica després de les últimes "escalas de la muerte" que deien alguns i algunes d'elles.
Una vegada ja dalt i després de pegar tres volteretes , seguirem fins la cava i baixarem per a estar una estona allí dins xerrant i imaginant com seria tot allò feia uns anys.
A l'hora de tornar ens costà una mica decidir si baixar per la senda o per la pista forestal, però com ja vos hem dit abans, tenim un alumnat mooolt valents i valentes, així que decidirem baixar per la senda.

Vam passar un matí d'allò més divertit i una vegada més ens hem demostrat que som capaços de fer tot allò que ens proposem i que, treballant en equip i ajudant-nos uns als altres podem arribar moolt lluny.

SOM ESCOLA RURAL!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada