dijous, 23 de març del 2017

UN DIA DE LA PAU BEN DOLÇ !

  Aquest any havíem de treballar el que era un tòtem . Amb açò representàvem la unió de les tres aules i els tres aularis com a al grup que som. Per això cada aula havia de fer una part del tòtem ,representant alguna cosa relacionada amb la Pau i després juntaríem totes les parts per poder muntar el nostre propi tòtem.
















Les tres aules varen treballar al llarg de la setmana el que era la Pau i com nosaltres com a part de la societat podíem fer alguna cosa per poder aconseguir eixa Pau que tant desitgem. I aquest que veieu ací dalt va ser el resultat del nostre tòtem.

A banda d'açò, la classe dels "cine club" havien de treballar la recepta com a contingut de valencià, per això varem aprofitar aquest dia més lúdic i on haviem d'eixir al pati per fer l'activitat de la Pau per treballar aquest aspecte. Varem cridar a Xelo, la mare d'una alumna de 6é, i ella amb molt de gust, va vindre a explicar a l'alumnat com es feien els bunyols de carabassa. Així l'alumnat més major va anar prenent nota de com es feien i van elaborar la seva recepta.






















Aquest fou el resultat de la classe de Xelo de com fer els bunyols...






















Boníssim!! 

I així varem acabar de passar aquest dia de la Pau tant dolç!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada