dimarts, 24 de novembre de 2015

La castanyera 2015


 LA CASTANYERA

Com diu "la rumba de les castanyes":

"La castanyera i en Marrameu,
cullen castanyes, cullen castanyes,
la castanyera i en Marrameu,
cullen castanyes, cullen castanyes,..."

Ja està ací la tardor, ja cauen les fulles, i tenim ja a la taula els fruits de la tardor que tant ens agraden . I quin és eixe fruit  de la tardor que tant ens agrada a l'escola?
Sí, eixe marronet, amb corfa, i que la majoria se'l mengen torrat , però d'altres se'l mengen cru...
Eixe és!! LA CASTANYA!!
Així que aquest any no anavem a ser menys, i anavem a fer una festa a la tardor i com millor que esperant a que la castanyera o castanyer vinguera a escola a torrar-nos castanyes.
Quines caretes d'emoció!

   El dimecres per la vesprada vam eixir tots al carrer, mig esquivant valles i carrers per esfaltar i vam cridar ben fort per si a prop de l'escola passava algú que ens poguera portar castanyes. Vam cridar i cridar i mireu a qui vam vore,,,,


Qui són aquests que baixen cap a l'escola?Aquest curs hem tingut molta sort perquè hem tingut un castanyer i una castanyera que ens han portat castanyes torradetes.

Quines escales més complpicades

Però aquesta parella de castanyers volien alguna cosa a canvi de les castanyes. Així que com els alumnes de El Teix són tant llestos , ja tenien  preparat un bonic ball per si es donava l'oportunitat.
Així que tots a ballar!

Vam passar una vesprada molt divertida i alumnes, famílies, mestres , i els castanyers vam poder menjar castanyes calentes i vam poder ballar tots i totes junts.

Fins el pròxim curs!!
Abrigueu-se que ve el fred!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada