dilluns, 28 de setembre de 2015

BENVINGUDA CURS 15-16!


TORNA SETEMBRE I TORNEM A L'ESCOLA!

CONTENTS I IL·LUSIONATS PER RETROBAR-NOS, PER CONÉIXER ELS NOUS COMPANYS, ELS NOUS MESTRES I DESCOBRIR EL QUE ENS DEPARARÀ AQUEST CURS, EL DIA 10 DE SETEMBRE A LES NOU DEL MATÍ, ACUDIREM A LA PLACETA VILANA, SEGUINT LES INSTRUCCIONS DE LA CARTA QUE ENS HAVIA ARRIBAT A CASA.
CADA XIQUET I XIQUETA HAVÍEM DE DUR UNA BANDERA BEN PINTADA I UN OBJECTE O EXPLICACIÓ D'ALGUNA CARACTERÍSTICA DEL PAÍS QUE ENS HAVIEN ASSIGNAT! HO PREPARAREM AMB CURA I AMB GANES I L'EXPLICAREM D'ALLÒ MÉS BÉ!

PUJAREM CAMINANT CAP A L'ESCOLA,MARES I PARES, IAOS I IAIES, XIQUETS I XIQUETES, MESTRES, VEÏNS....PARLANT DEL QUE HAVÍEM FET A L'ESTIU, DE COM SE L'HAVÍEM PASSAT I EN ARRIBAR A L'ESCOLA BALLAREM UNA DANSA ESCOCESA QUE ELS MESTRES ENS ENSENYAREN! DESPRÉS A LA BIBLIOTECA PREPARAREM UN MURAL AMB LES BANDERES I UNA EXPOSICIÓ DEL QUE HAVÍEM DUT,
 ESMORZAREM I JUGAREM UNA ESTONA AL PATI I ENS ANÀREM AMB ELS MESTRES A CONÈIXER LA NOSTRA AULA.
DONEM LA BENVINGUDA A NEUS I ORIOL QUE COMENCEN LA SEUA ETAPA A EDUCACIÓ INFANTIL I COM NO! A LA MESTRA RAQUEL QUE TAMBÉ S'ESTRENA A AGRES!TROBAREM A FALTAR A ALBA I ÀNGELA, CONFIEM ESTIGUEN CONTENTES A L'INSTITUT, EL MESTRE ARTUR AL QUE DESITGEM UN BON CURS AL NOU DESTÍ! I EL MESTRE SEBASTIÀ QUE ESPEREM TORNE PROMPTE RECUPERAT!
AL CRA COMENÇA UN CURS RIC EN CULTURES I DIVERSITAT,
 ESTEU ATENTS!, JA ANIREM CONTANT-VOS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada