dijous, 27 de març del 2014

LES FLORS DE L'AMETLER

Complint amb el calendari la bibliobici arribà de nou als aularis després de sobreviure a l'hivern. Va ser un dia fantàstic, sol i flors d'ametler acompanyaven al bibliobicitecari.

La jornada començava a Agres. Annacleta ja estava al centre cultural i recarregava les bateries mentre els alumnes arribaven i començaven les classes. 




A les 10h30min sonava la campaneta de la bibliobici i tots acudien a la seua convocatòria. Al obrir el carro de la bibliobici descobriren un fum acolorit de paquets per a tots tres aularis.


 
Els alumnes d'Agres reberen les lectures col·lectives d'aquest trimestre.
"Les cinc llegendes" de Llorenç Giménez de l'Editorial Bromera.



Al finalitzar, participaren tots en el conte motor "Les flors de l'ametler" i, al resoldre el problema plantejat, tots ho celebràrem ballant el "Vals de la Primavera" de Straus.



 Tot seguit, penjàrem les nostres flors al nostre ametler, a l'arbre que ens ha acompanyat al llarg de la tardor i l'hivern.
El despertàrem de la llarga hivernació i notaren que és feliç i que ens estima.


La bibliobici va partir cap a Alfafara on Inma i Eva ens convidaren a ballar el "Ball de les Flors de l'ametler" amb els temes musicals "I'm a believer" de la pel·lícula "Shrek" i  el "Vals de la Primavera" de Strauss


A Gaianes arribà la Bibliobici a les 12'55h justet per a anunciar les activitats de la vesprada on gaudiren d'un conte motor narrat per Ezequiel i recolzat per imàgens projectades sobre una pantalla.

Al finalitzar, tots i totes apegaren les seues flors al gegant ametler de l'escola.


 


Per a tots tres aularis, la bibliobici plantejà el repte d'aconseguir un nom per a la colla de mascotes relacionat amb la biodiversitat.

Ací les teniu, quin nom els posaríeu vosaltres?


Fins ací la crònica de la visita de la Bibliobici del mes de març.

Ens veiem en abril!

1 comentari:

  1. Ens a agradat molt totes les activitats que hem fet en l'esola d' agres, esperem que ho fem mes amenut, aixi no fem tantes hores lectives (:!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina