dimarts, 7 de gener del 2014

TORNADA REIVINDICATIVA

L'inici del segon trimestre s'ha iniciat hui, dia 7 de gener de 2014, amb una jornada assolejada a la Mariola i a la Valleta d'Agres. Les bones temperatures ens han acompanyat en aquesta tornada a l'escola, una escola buida, freda i silenciosa. 

Els alumnes i els pares de l'AMPA de l'escola El Teix d'Agres, no han acudit al Centre Cultural l'Assut, on tenim ubicades les aules provisionals a l'espera de l'inici de les més que esperades obres de rehabilitació d'un edifici escolar amb moltes necessitats.
Tots i totes s'han concentrat a les portes de l'escola del poble per reivindicar el começament de les obres. Obres, que deurien haver començat l'última setmana d'agost de 2013 i que van provocar un estiu de desmantellament del centre, recerca d'un espai que reunira un mínim de condicions i la instal·lació en el mateix amb el mobiliari i materials per a un trimestre.

Pancarta de la concentració


L'AMPA, indignada per aquesta situació, ha convocat hui una concentració on han acudit els alumnes, els pares i mares, veïns, i periodistes. Aquesta primera acció reivindicativa  sembla que no va a ser l'última del 2014, mentres que no s'inicien les obres pertinents.

L'AMPA agraeix la participació dels assistents i demana un major recoltzament pert part dels veïns del poble per a les properes convocatòries.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada