dilluns, 14 d’octubre de 2013

BENVINGUDA AL CURS 2013-14

El passat dia 9 de setembre de 2013, iniciàrem el curs a l'escola d'Agres. 
Després d'un estiu molt llarg i referescant, els alumnes i els mestres del CRA Mariola-Benicadell es retrobaven. Voleu que ho recordem? ... Doncs presteu atenció!

Cada alumne va rebre una carta a casa signada per Flora, Fauna i els mestres del CRA. En aquesta se'ls convocava a tornar a l'escola amb un objecte o detall relacionat amb la flora i la fauna de la Mariola. 
Així ho féreu, i cadascú dugué alguna coseta relacionada amb el concepte de BIODIVERSITAT, centre del projecte d'enguany. Aquesta vegada la benvinguda es feia al centre cultural degut a les obres que van a començar a la nostra escola.

Primer, una vegada tots dins, Lurdes, la directora, va donar la benvinguda a tot l'alumnat, mestres i pares i, aprofità per explicar les últimes notícies sobre l'esperada obra de rehabilitació. 


Tot seguit, cadascú de vosaltres isqué davant de la resta de companys per presentar quina cosa havíeu dut, explicar per què ho havíeu escollit i contar-nos alguna cosa de l'estiu. Ací teniu una mostra; llibres temàtics, contes, plantes i inclús, una fantàstica redacció de Núria i Carla.En acabar vam pujar al parc del convent per esmorzar i jugar.De tornada al centre cultural, vam montar unes taules sobre l'escenari de l'assut per vivenciar un taller de plantació de llavors. Carles ens portà llavors diverses i vosaltres, els recipients on plantar-les aprofitant envasos de plàstic com els dels iogurts, els de les botelles d'aigua i els tetra-bricks.


Al finalitzar el taller, cadascú de vosaltres va escriure una paraula relacionada amb el concepte de biodiversitat sobre un mural que vam penjar al panell de benvinguda.Cacau, blat i pipes van ser les llavors que van germinar. Ací teniu els resultats després d'uns dies de solet i, podreu comprovar com ens van impressionar el cacau i les pipes. Mireu! Mireu!

Què boniques que estan, no? Seguiu cuidant-les a casa?

Bé, xics i xiques, els mestres, Flora i Fauna volem desitjar-vos un feliç nou curs!

Benvinguts!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada