dijous, 20 de juny del 2013

EL DIARI DE MORGANA

Amb l'arribada de l'Estada de fi de curs, els alumnes de sisé aprofitàrem per realitzar un taller de confecció de "Diaris personals" amb goma eva i fulls de colors. La pretensió era conéixer i utilitzar un diari personal. Ací teniu el resultat.

Mostra de les portades.

Mostra de l'interior.

Una vegada ja teníem el diari personal, començarem a escriure opinions i sentiments sobre l'Estada a València. Els articles van ser molt positius respecte a aquesta experiència, encara que semblava molt curta per a tots.

Doncs ara, seguim utilitzant-los amb motiu de la fi del curs i, com no, de la lectura conjunta que hem realitzat al llarg d'aquestos últims dies. El text en qüestió era "Morgana, la dels ulls verds", un exemplar de la col·lecció  "El club de la ciència" de l'editorial Bromera.

Portada de la lectura.

S'han publicat tres llibres sobre les aventures de Morgana, una alumna de sisé de primària que ens conta tot allò que li ocorre, opina i sent, al llarg dels tres trimestres que componen el curs. Utilitza el format de diari personal, la qual cosa ens serveix d'exemple per a seguir escrivint als nostres, opinant sobre diversos temes; s'acosta la fi del curs, vesprades sense escola, llegim a Morgana,...

Ací us deixem alguns moments de la lectura conjunta i l'escriptura als diaris. 


Moment d'escriptura al diari

Portades del llibre de lectura i d'un diari personal.


Moment d'escriptura als diaris després de la lectura.

Per cert, qui us l'heu llegit quina opinió us ha provocat la lectura? Us ha agradat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada