dimarts, 28 de maig del 2013

SEGON DIA A L'ESTADA. Actualització.

Hui, el segon dia a l'estada de València no podia haber començat millor; el desdejuni no estava preparat, no hi havia cambrers ni cap responsable a la cafeteria.

Alguns s'han quedat parats davant eixa situació i a poc a poc hem descobert que al Hostel cal autoservir-se. Així doncs, el primer grup ha començat MOLT ORDENADAMENT I AMB MOLTA PACIÈNCIA, a preparar-se cadascú el seu primer àpat del dia. Bols, cereals, llet o suc, pa, mantega i melmelada de maduixes conformaba el desdejuni.

Es servien i ocupaven llocs a les colorides taules del menjador on cooincidien amb els primers turistes extrangers; italians, marroquins, argentins i anglesos. Però, encara hi havia sorpreses per descobrir; calia arreplegar les taules, escurar i classificar les deixalles. Encara que alguns no tenien molta destressa amb l'escurada, finalment ho hem aconseguit i hem marxa ràpidament al carrer; el Jardí Botànic i el centre històric ens esperaven.


Pel carrer La Pau cap a la Plaça de la Verge.

Bé, dificultats tècniques ens impedeixen penjar alguna foto, ho farem més endavant. Ara, marxem a jugar a l'ombra dels jardins del Túria fins arribada del bus, a les 17'00h. 



Experiment als laboratoris del Jardí Botànnic.
El matí ha estat esplèndid, hem visitat el Botànic on hem participat en un experiment, hem pujat a les Torres de Serrans, hem passat per les Corts Valencianes, El Palau de la Generalitat, la Plaça de la Verge, la Plaça Redona i la Plaça de l'Ajuntament.

Andrea ens informà de la importància del Botànic.


Com podeu comprovar, us hem deixat algunes de les fotos que us vam promete. Esperem que us agraden!


A la Plaça Redona.

Escales de les Torres de Serrans.

La selva tropical a l'hivernacle.

Dinar del divendres al menjador del hostel.

 Bé us deixem, el jardins de la Plaça de Tetuan ens esperen.

Ciao!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada