dimarts, 27 de desembre de 2011

Romualdo, l'emisari reial.


El passat dimarts 20 de desembre, vam rebre la visita de "Romualdo", un dels emisaris reials dels Reis d'Orient.

Com tots els anys, els alumnes d'Agres l'esperaven impacients. Enguany, la comunitat educativa de l'escola tenia molts desitjos per comunicar a aquest enviat. Les tres aules, els mestres, les mares i les pares prepararen les seues respectives cartes.

Entre totes les peticions, caldria destacar la més desitjada; la renovació de l'escola. El que realment necessitem és un centre nou amb totes les infraestructures necessàries. Un nou espai amb un pati en condicions, amb aules sense humitats i sense clavills, amb corredors que comuniquen les aules sense tindre que eixir a l'exterior i, a més a més, un centre accessible per a tots. Comprenem que és cosa força difícil d'aconseguir però, encara que no perdem l'esperança, també estem cansats de promeses que no es fan efectives. Almenys, si que veiem possible un canvi; el pati. Les mares i els pares, també farts d'esperar velles promeses de rehabilitació, han fet una proposta que tots recoltzem: "Buscarem la forma de rehabilitar el pati per evitar més accidents i per a que els nostres fills i filles gaudisquem d'un espai lúdic segur i digne."

Romualdo va rebre totes les peticions i va prometre que les faria arribar als Reis de l'Orient. La seua visita tenia una altra raó, repartir regals per a tots els participants del concurs de targetes de Nadal organitzat pel M.I. Ajuntament d'Agres. Obsequis per a tots i, en especial, per a Irene (5inf) i per a Adrià (sisé). Les seues targetes van ser elegides per felicitar el Nadal a tota la població d'Agres.

Esperant que les nostres peticions arriben a bon lloc, Romualdo s'acomiadà de nosaltres fins al proper any i mogué ràpidament cap a altres escoles. Gràcies per visitar-nos, Romualdo!

Bones festes a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada